Metode de livrare

-Livrare prin curier
Dacă dorești livrare prin curier, înainte de finalizarea comenzii te rugăm să alegi opțiunea: „Livrare prin Curier Rapid”
Costul livrării este de 20 lei, iar in funcție de greutatea sau de valoarea comenzii pot fi costuri suplimentare.
Comenzile cu o valoare a produselor comandate mai mare de 200 lei (maxim 3 kg cântarite sau volumetrice, per destinație), beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid în localitățile principale din lista de locații a curierului sau conform specificațiilor firmei de curierat la momentul relevant.
Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore lucrătoare de la data preluării comenzii de către curier.
Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalitătii alese si a informațiilor furnizate în procesul de comandă. Te rugăm să verifici corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ai sesizat erori sau dorești să modifici ceva în comandă, te rugăm să ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numărul de telefon: 0733416303.
În cazul livrărilor prin curier, acesta va emite pe loc o chitanțâ pentru suma plătita. Această chitantă va reprezenta dovada plătii numerar, valabilă atât pentru clienți persoane fizice, cât și pentru clienți persoane juridice. FOTOFUJI nu va mai emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de curier.


-Ridicare din magazinul fizic FUJIFILM SUN PLAZA
Dacă dorești ridicare comenzii din magazinul fizic, înainte de finalizarea comenzii te rugăm să alegi optiunea: „Ridicare din magazin – Fujifilm Sun Plaza, Calea Vacărești 391, sector 4, București (Pasaj Metrou), nivel -1”
Ridicarea din magazinul fizic este GRATUITĂ.
Termenul de ridicare este de aproximativ 24-48 de ore lucrătoare de la data preluării comenzii, nu înainte de notificarea prin SMS/EMAIL sau telefonic atunci când comanda este gata de ridicare.
Te rugăm să verifici corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ai sesizat erori sau dorești să modifici ceva în comandă te rugăm să ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numărul de telefon: 0745 777 281.


-Excepții de la termen:
Fac excepție de la intervalele menționate, comenzile plasate de Black Friday, sărbatori si situațiile în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile.
În aceste perioade, termenul maxim de 48 ore poate fi depășit.
Pentru comenzile achitate prin ordin de plată, termenul de livrare poate suferi modificări în funcție de timpul de procesare al plății.