Modalități de plată

Suntem bucuroși să îți putem oferii multiple metode de plată în functie de posibilitățile tale.

Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt :

– numerar la livrare/ridicare;

– online cu card bancar;

– ordin de plată;

În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată suma de bani plătita va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.

În cazul în  care selectați opțiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, FOTOFUJI va transmite către procesatorul de plăti doar date referitoare la comanda dumneavoastră, fară a accesa și procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumeaneavoastră (in functie de card pot lipsi).

Indiferent de tipul monedei pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Vă recomandăm ca înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plată) să asteptați confirmarea că toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc și pot fi livrate. Veti primi această informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost înregistrată în sistem. De asemenea, factura proformă o veți primi prin email în format electronic.

Produsele se livrează (ridica) după ce s-a efectuat transferul în contul de mai jos:

Nume firmă: VOENDBERT COM S.R.L 

Cont lei: RO06 BTRL RONC RT02 4619 6801 Banca Transilvania

Cod unic înregistrare: RO 16746555

* Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea plății poate dura intre 24 si 48 de ore.